FinansWatch

Ny erhvervsbank opruster i ledelsen

Efter at have fået en banklicens har Kompasbank hentet en ny kommunikation- og marketingchef med en fortid hos Verdensnaturfonden.

Michael Hurup Andersen står i spidsen for Kompasbank. | Foto: PR / Kompasbank

Den nye erhvervsbank Kompasbank har ansat en kommunikation- og marketingchef i skikkelse af Kasper Kankelborg. Det skriver han selv i et opslag på Linkedin.

"Den 1. august har jeg været så heldig at blive en del af holdet bag Danmarks nye erhvervsbank, hvor jeg som Head of Communication & Marketing skal få fremtidens bank ud over rampen," skriver han, der kommer fra en stilling som chef for public affairs hos Verdensnaturfonden.

Kompasbank opnåede en banklicens i marts og har som mål at styrke små- og mellemstore virksomheders adgang til finansiering. Efter planen slår banken dørene op til sommer.

I spidsen står Michael Hurup Andersen, der har en fortid hos Saxo Bank.

Kompasbank overvejer mindre kapitalrunde for at gøre plads til flere investorer efter trecifret millionindsprøjtning 

Ny bank henter 140 mio. kr. i investeringsrunde 

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs