FinansWatch

HSBC's forretningsomlægning får senioransatte til at trække sig

Fire højtplacerede ansatte i den britiske storbanke HSBC har forladt bankens som følge af en omlægning.

Foto: Daniels Leal Olivas/AFP/Ritzau/Scanpix

Fire ledende ansatte i HSBC Holdings forlader banken som reaktion på en større omlægning af den amerikanske forretning.

Det skriver nyhedsmediet Bloomberg News.

De ledende senioransatte Robert Gelnaw, Lex Malas, Jim Kelly og Duncan Caird forlader den britiske storbank HSBC, oplyser kilder til nyhedsmediet.

Fratrædelsen fra banken sker som reaktion på en omlægning af bankens amerikanske investeringsforretning, så den bedre kan servicere asiatiske kunder og potentielle investorer på asiatiske markeder, fortsætter kilderne.

Dertil vil banken fra nu og i løbet af 2022 ansætte fire ledende direktører og yderligere 50 bankansatte.

Det har ikke været muligt at få kommentarer fra de ledende ansatte.

"Vi fortsætter med at investere og hyre seniorbankansatte, der kan være strategiske rådgivere til vores kunders chefer - særligt hvad angår bankere, dækning af finansielle sponsorerer og i finansieringshold," siger Gerry Keefe, der er chef for global blanking Americas i HSBC, til Bloomberg News.

HSBC er i gang med en større omlægning af sin globale forretning. Formålet er at fokusere på vækst på det asiatiske kernemarked.

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs