FinansWatch

Rettidig omhu og stort pres sender Folkesparekassen i armene på Middelfart Sparekasse

Med Folkesparekassens indlemmelse i Middelfart Sparekasse, bliver Danmark et lille pengeinstitut fattigere. Pres fra flere sider fik ledelsen i Folkesparekassen til at invitere til kaffeaftaler. (rettet)

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

(Tidligere fremgik det, at det var Martha Petersen, som havde inviteret til kaffeaftaler med mulige købere. Det er ikke korrekt. Det var bestyrelsen, der gjorde det. FinansWatch beklager fejlen.)

Når direktør i Folkesparekassen, Martha Petersen, i aften står med tandbørsten i munden og tænker tilbage på en usædvanlig tirsdag, vil særligt én gruppe mennesker være i hendes tanker:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs