FinansWatch

Sparekasse skrotter navn og optager nyt

Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn har for nylig både skrottet og optaget et nyt binavn

Foto: Søren Peter Frøsig

En ny afdeling kræver et nyt binavn. Derfor har Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn for nylig fået optaget binavnet Sparekassen Varde i CVR-registret. Ved samme lejlighed er binavnet Sparekassen Lunde blevet slettet.

Forklaringen er helt simpel. I 2020 åbnede den vestjyske sparekasse en afdeling i Varde, mens afdelingen i Lunde er lukket.

"Vi skulle ikke bruge navnet længere," fortæller direktør i Sparekassen for Nørre Nebel og omegn, Sidsel Marie Løvvang.

Afdelingen i Varde åbnede den 15. januar i år. Både en del af medarbejderne og inventaret fra afdelingen i Lunde er fulgt med over.

Udover navnene har sparekassen med Peder Christian Dahl, der driver en fysioterapeutvirksomhed, fået en ny formand. Han kommer fra næstformandsposten og afløser Peter Gammelvind, der er statsautoriseret revisor.

Den gennemsnitlige bankdirektør er 90 pct. mand og tæt på 60 

 

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs