FinansWatch

Djurslands Bank sender basisindtjeningen op men kæmper med negative renter

Bundlinjen for årets første kvartal er forbedret med over 25 mio. kr. i forhold til samme periode sidste år i Djurslands Bank.

Foto: PR/Djurslands Bank

Djurslans Bank kan mønstre et overskud på 15,1 mio. kr. i årets første kvartal af 2021. Det er godt 25 mio. kr. bedre end samme periode sidste år, hvor bundlinjen landede på et minus på 10 mio. kr.

Den helt store forskel skal findes på nedskrivningsposten, hvor der er forbedret med 30 mio. kr. i forhold til sidste år. I år udgør nedskrivninger på udlån en udgift på 3,8 mio. kr., hvilket er væsentlig lavere end udgiften på 33,9 mio. kr. i samme periode i 2020, som var markant påvirket af et ledelsesmæssigt skøn som følge af første bølge af covid19-pandemien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Interne dokumenter afslører advokats nøglerolle i sag om muligt skyldnersvig

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Advokat faciliterede overførsler af store beløb til folk omkring ejerkredsen i det nu konkursramte Fenero Capital, hvor han som "kassemester" administrerede økonomien. Eksperter har aldrig set noget lignende og kalder det "en omgåelse" af de klassiske forhold mellem bank og kunde. Advokaten selv ser intet underligt i modellen og afviser at have gjort noget galt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs