FinansWatch

Jutlander-direktør ser ét stort usikkerhedsmoment for resten af året

Højere indtægter samt kursreguleringer og nedskrivninger, der begge gik fra minus til plus, var med til at lægge tocifret millionbeløb til Jutlander Banks bundlinje i første kvartal. Coronakrisen har endnu ikke sat de dybe spor, men banken holder ikke desto mindre fast i corona-hensættelse. En regnskabspost er den store joker for hele årets resultat.

Per Sønderup, ordførende direktør for Jutlander Bank. | Foto: PR/Jutlander Bank

Jutlander Bank, der har hovedsæde i nordjyske Aars, styrede gennem årets første kvartal med stigende indtægter og et resultat, der voksede med 70 mio. kr. og landede på 84 mio. kr. Det viser bankens kvartalsregnskab, som blev præsenteret mandag.

Kvartalet får skudsmålet "meget tilfredsstillende" af bankens ledelse – to ord, som Jutlander Bank ifølge ordførende direktør Per Sønderup ikke bruger i flæng.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs