FinansWatch

Credit Suisse har modtaget købsinteresse for kapitalforvaltningsenhed

Ifølge Reuters' oplysninger har både Blackrock, State Street og Pegasus Europe meldt deres interesse for køb af kapitalforvaltningsenhed i den schweiziske bank Credit Suisse.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS / X90184

Schweiziske Credit Suisse har fået flere henvendelser om interesse for køb af storbankens kapitalforvaltningsenhed, som for nylig tabte milliarder på sammenbruddet i hedgefonden Archegos Capital Management.

Ifølge Reuters' oplysninger har både Blackrock, State Street og Pegasus Europe meldt deres interesse for for at købe enheden, og også europæiske kapitalforvaltere inklusive tyske DWS lurer angiveligt i kulissen.

En talsperson fra Credit Suisse siger dog til Reuters, at banken ikke har planer om at sælge alle eller dele af kapitalforvaltningsforretningen, og de nævnte mulige købere har samtidig afvist at kommentere forlydenderne.

Credit Suisse tabte 4,4 mia. schweizerfranc efter kollapset i Archegos, som havde satset store summer på forskellige positioner på finansmarkedet, som mistede værdi og efterlod store lån udækket hos långiverne - herunder altså hos Credit Suisse.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs