FinansWatch

Kvinder strømmer til investeringsplatforme – men chefer ser lang vej til ligelig kønsfordeling

Selvom investeringsplatforme melder om større tilgang af kvindelige investorer, er de stadig i undertal i forhold til mændene. "Jeg synes ikke, at vi har været gode nok," siger landechef hos Nordnet.

"Jeg synes ikke, at vi har været gode nok, når det stadigvæk er omtrent 70 pct. af vores kundebase, der er mænd. Vi tror, at noget af det, vi gør, har en positiv effekt, men fremadrettet vil vi bl.a. også gøre mere ud af at få flere kvindelige investorer som rollemodeller," siger hun til mediet. | Foto: Nordnet/PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Debat: Open insurance-revolutionen er allerede godt i gang

Open Insurance: Med Open Insurance vil vi se en bevægelse hvor de etablerede forsikringsselskaber tvinges til at udstille policeoplysninger, så tredjeparter kan bygge services ovenpå de traditionelle koncessioner. Men det er der ikke rigtig noget nyt i. Det nye er, at vi i F&P bliver tvunget ind i et mindset, hvor den digitale platform er produktet i sig selv. Det stiller krav til samspillet mellem strategi, forretning og teknologi, skriver Lars Albert Ahnfeldt Beck Thomsen, Managing Partner i Trustworks.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs