FinansWatch

Vestjysk sparekasse udvider med ny afdeling

Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn har ansat en ny afdelingsleder og søger nu efter medarbejdere og lokalitet til en ny afdeling i Varde.

Foto: Stoll & Co./PR

Den vestjyske sparekasse, Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn, er godt i gang med at lede efter egnede lokaler til en ny filial i Varde.

"Vi har i mange år haft lyst til at udvide forretningen i Varde, og gerne Varde By, så da muligheden, for at gøre noget ved det, opstod – ja - så slog vi til!," lyder det fra Sparekassens direktør Sidsel Marie Løvvang i en pressemeddelelse.

Filialen i Varde bliver det fjerde fysiske lokalitet som Sparekassen er til stede i. Udover hovedsædet i Nr. Nebel har sparekassen afdelinger i Outrup og Lunde.

Det er 52-årige Morten Stoll til at lede den kommende afdeling. Indtil januar var han direkrør i Jyske Banks afdeling i Varde. Et job han havde fra april 2007 og knap 13 år frem.

I de 10 måneder, der er gået siden han forlod Jyske Bank har han drevet egen konsulentvirksomhed.

Ifølge pressemeddelelsen har det været vigtigt for Morten Stoll, at en tilbagevenden til branchen var hos et sted, hvor den lokale tilstedeværelse og engagement er vigtig, hvor kunder og medarbejdere er de vigtigste interessenter og hvor der er styrke til at udvikle sig,

"Jeg er derfor meget stolt og ydmyg over, at det er lykkedes for mig at blive en del af Sparekassen for Nørre Nebel og omegn, som Sparekassens kommende leder i Varde. Det er jo ikke hver dag, man får chancen for at starte en ny afdeling," lyder det fra Morten Stoll.

Officielt tiltræder han sit nye job d. 1. november, men er allerede nu igang med at lede efter lokaler og medarbejdere.

Finansskat til sparekasse svarer til en kunderådgiver

Ledelsesrokade i Jyske Bank kan have kostet 100 lederstillinger

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere