FinansWatch

Sparekasse og storaktionær sender roser mod kursraketten i nabolaget: "Det er et spørgsmål om timing og mulighed"

I Sparekassen Thy er man ikke blind for de mulige synergieffekter, som kan ligge i en sammenlægning med Hvidbjerg Bank. "Man ved aldrig, hvad der sker," siger direktør, som dog fortæller, at der ikke er nogen "verserende dialog."

Sparekassen Thys adm. direktør Ole Beith er ikke blind for de synergieffekter, der kunne ligge i en overtagelse af Hvidbjerg Bank. | Foto: PR/Sparekassen Thy

Aktiekursen i Hvidbjerg Bank er strøget til vejrs de seneste dage, alene fredag er den steget knap 10 pct., og som FinansWatch beskrev tidligere i dag, kan banken blive næste centrum for konsolideringen i den danske banksektor.

Et oplagt nyt hjem for den nordvestjyske bank finder man i Sparekassen Thy, alene vurderet på de synergieffekter, der vil være ved at lægge de to banker sammen. Der er nemlig overlap med samtlige Hvidbjerg Banks fem filialer, og det er man da heller ikke blind for i den store nordjyske sparekasse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs