FinansWatch

Splid i sparekassernes datacentral efter Saxo Banks indtog hos banker

Saxo Bank har endelig fået hul på det danske marked og lavet aftaler med flere banker om at udbyde Saxos handelsplatform. Men manøvren får ikke ros alle steder.

PR/Sparekassen Kronjylland
Klaus Skjødt, adm. direktør i Sparekassen Kronjylland. Foto: PR/Sparekassen Kronjylland

Fem danske bankers beslutning om at udbyde Saxo Banks handelsplatform er ikke lige populær alle steder, skriver Insidebusiness.

Mens Sparekassen Vendsyssel, som er medlem af datacentralen SDC, er blevet en af Saxo Banks nye partnere, er der skepsis hos et andet stort SDC-medlem, Sparekassen Kronjylland, over brugen af platformen.

"Vi mener ikke, at det rigtige råd til kunderne er at handle ofte på en sådan daytradinghandelsplatform med utallige investeringsmuligheder. Det må være undtagelsen, at nogle kan lave et bedre afkast end vores forvaltere Sparinvest, BankInvest eller andre, der har en lang erfaring med investering og porteføljeforvaltning, og som har et professionelt apparat i ryggen," siger adm. direktør Klaus Skjødt til Insidebusiness.

Saxo Bank håber, at det nye samarbejde med de danske banker blot er begyndelsen på en større udbredelse på det danske marked.

"Sammen med vores nye partnere vil vi give en introduktion til de resterende banker på SDC. Det er også vores klare forventning, at der vil komme flere banker til, når de har set, hvordan det fungerer hos de fem banker, som nu kommer til at gøre brug af vores platform," sagde Johannes Rovsing, der er nordisk chef i Saxo Bank, til FinansWatch i går.

Saxo Bank-chefer efter vigtig aftale: Flere banker kommer til at gøre brug af vores handelsplatform

Topchef har haft corona: Nu bruger han stort beløb på test til alle ansatte

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere