FinansWatch

Momsnedsættelse og penge til enlige mødre: Bankdirektører ser behov for økonomisk kickstart efter udfasning af hjælpepakker

Onsdag fremlægger regeringens økonomiske ekspertgruppe deres bud på, hvordan man bedst udfaser de statslige hjælpepakker. FinansWatch har i den forbindelse spurgt seks bankdirektører, hvad de ser som det vigtigste element i udfasningen.

Et af regeringens mange pressemøder under coronakrisen, hvor der løbende er blevet præsenteret hjælpepakker Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Milliarder af kroner er i løbet af de sidste par måneder blevet postet ud til nødlidende virksomheder i form af løntilskud og momsudskydelse. Hjælpepakkerne har langt hen ad vejen afværget alvorlige økonomiske stød i bankvæsnet, da de coronaramte erhvervskunder i høj grad har fået den nødvendige likviditet fra staten.

Men hjælpepakker er i deres natur midlertidige. Onsdag fremlægger regeringens økonomiske ekspertgruppe deres bud på, hvordan man bedst udfaser de statslige hjælpepakker. Og politikere og fagfolk er løbende kommet på banen med deres forslag om alt fra skattefri folkepension til udbetaling af feriepenge.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere