FinansWatch

Bank of America indikeres højere efter opløftende regnskab

Den amerikanske storbank leverede bedre end ventet i fjerde kvartal.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Bank of America indikeres 1,0 pct. højere i formarkedet, efter at den amerikanske storbank har aflagt regnskab for fjerde kvartal, hvor indtjeningen og indtægterne fra handel med rentepapirer, valuta og råvarer var bedre end ventet.

Bankens indtægter er faldet med 1,5 pct. i fjerde kvartal til 22,35 mia. dollar, men indtjeningen per aktie er steget til 74 cent fra 70 cent, hvilket er over analytikerestimatet på 69 cent.

Indtægterne fra handel med rentepapirer, valuta og råvarer (FICC) steg med 27 pct. i kvartalet til 1,84 mia. dollar, hvor analytikerne ventede 1,68 mia. dollar.

Indtægterne fra handel med aktier eksklusive en DVA-værdijustering faldt 3,3 pct. til 1,02 mia. dollar, hvilket skuffer i forhold til analytikerkonsensus på 1,08 mia. dollar.

Bank of Americas nettorentemarginale er faldet til 2,35 pct. fra 2,48 pct., hvilket er helt på linje med analytikerkonsensus.

Banken leverer også svagere end ventet på udgifterne til lønninger, der er steget 3,1 pct. til 7,98 mia. dollar sammenlignet med analytikernes forventning på 7,63 mia. dollar.

Koncernchef Brian Moynihan udtaler, at banken går ind i 2020 med momentum og peger på, at kundernes indlån nu overstiger 1400 mia. dollar, og kundebalancen i formueforvaltningen er steget til over 3000 mia. dollar.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere