FinansWatch

Deutsche Bank: Vi er på rette vej med transformation

Den tyske storbank mener selv, at den er godt i gang med sin transformation.

Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Deutsche Bank gentager tirsdag morgen sine finansielle målsætninger til 2019, 2020 og 2022 og beretter på samme tid, at banken er godt i gang med sin transformation.

Den tyske storbank gentager sine forventninger om justerede udgifter før transformationsrelaterede udgifter og påvirkningen fra overførslen af Globale Prime Finance til BNP Paribas på 21,5 mia. euro i helåret 2019 med et mål om 19,5 mia. euro i 2020 og 17 mia. euro i 2022 - en reduktion på næsten 6 mia. euro sammenlignet med 2018.

Tirsdag holder Deutsche Bank sin første investordag i fire år, og ifølge Bloomberg News siger det tyske finanshus, at væksten i investeringsbanken bør afhjælpe den modvind, man møder fra lavere renter i bankens privatafdeling og erhvervsafdeling i de kommende år.

"I de seneste måneder har vi gjort betydelige fremskridt i alle aspekter af vores strategiske transformation. Vi er på linje med vores planer og endda foran på adskillige områder," siger Christian Sewing, administrerende direktør i banken.

Han tilføjer til Bloomberg News, at han ser "opmuntrende tegn" fra bankens investeringsenhed, og at handlen i oktober og november lå over forventningerne.

På samme tid siger topchefen, at Deutsche Bank venter højere omsætning i investeringsenheden i de kommende år.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere