FinansWatch

Bankernes it-leverandør får grønt lys til Microsoft-aftale

JN Data har fået godkendt kontrakt med Microsoft af Finanstilsynet. Dermed har datacentralen fået bekræftet, at den lever op til kravene i Outsourcingbekendtgørelsen.

Foto: JN Data/PR

Efter flere tilpasninger og justeringer af JN Datas kontrakt med Microsoft har Finanstilsynet nikket godkendende til aftalen.

Det oplyser JN Data i en pressemeddelelse.

Omdrejningspunktet i kontrakten med Microsoft har været aktiv godkendelse af underleverandører. Med grønt løs fra Finanstilsynet kan JN Data – og dermed store dele af den finansielle sektor – fortsat gøre brug af mulighederne i Microsoft Office 365 Cloud-løsningen.

"Det glæder mig, at vi i en god proces med Finanstilsynet og Microsoft har fundet en løsning, der betyder, at vi nu efterlever kravene i Outsourcingbekendtgørelsen, så vi fortsat kan bruge Microsoft Office 365 Cloud," udtaler adm. direktør i JN Data, Søren Lindgaard, i meddelelsen og fortsætter:

"Når jeg siger vi, henviser jeg selvfølgelig til det fællesskab med Jyske Bank, Nykredit og de tre bankcentraler Bankdata, BEC og SDC, som JN Data er en del af. Jeg er super stolt af det team, som på vegne af fællesskabet har landet denne løsning, som er til gavn for både vores kunder og deres kunder."

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere