FinansWatch

Sjællandsk datacentral tager topplacering i ny undersøgelse af medarbejderimage

Datacentral slår rivalerne i ny undersøgelse af medarbejderimage foretaget af Wilke for FinansWatch. Blandt andet respondenternes syn på lønvilkår trækker op.

BEC's hovedkvarter i Roskilde | Foto: BEC/PR

Ansatte i finanssektoren har den bedste opfattelse af BEC blandt landets datacentraler, der leverer it-løsninger til sektoren.

Det viser undersøgelsen Medarbejderimage 2019, der er foretaget af FW Insight i samarbejde med analysevirksomheden Wilke.

Undersøgelsen er baseret på omkring 3.500 besvarelser fra ansatte i finanssektoren, der har vurderet de største finansvirksomheder som arbejdspladser. Svarene kommer fra respondenter, der kender virksomheden eller er nuværende eller tidligere ansatte.

BEC, der er ejet af blandt andre Spar Nord og Arbejdernes Landsbank, er gået frem i forhold til sidste års måling og slår Bankdata på andenpladsen, som til gengæld har oplevet en tilbagegang. Sidste år var Bankdata ellers topscorer i undersøgelsen.

Imageundersøgelsen har blandt andet også undersøgt, hvordan respondenterne ser på ledelsen i datacentralerne, personalefordele, karrieremuligheder og lønvilkår. På sidstnævnte parameter lander BEC også i top, mens Bankdata til gengæld indtager en bundplacering.

Målingen er baseret på besvarelser fra næsten 3.500 ansatte i finanssektoren. Undersøgelsen er gennemført i perioden 18. september til 17. oktober.

Undersøgelsen er en del af rapporten Medarbejderimage 2019, der udgives af FinansWatch i samarbejde med Wilke. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight, men kan også købes separat.

Læs gratis preview af rapporten her.

Læs mere om FW Insight her: http://insight.finanswatch.dk/

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs