FinansWatch

Statsligt it-råd bringer bankerne i spil til inddrivelse af grundskyld

Der er 20 kritiske risici, som truer boligskattereformen, alene når det kommer til opkrævningen af grundskyld, mener Statens It-råd, der bringer bankerne i spil til inddrivelse af denne.

Foto: Jens Dresling

Boligskattereformen er flere gange udskudt og udskældt, og ifølge Statens It-råd er der 20 kritiske risici, som kan være trusler for ændringen. Nu bringes bankerne i spil til inddrivelsen af grundskyld. Det skriver erhvervsmediet Finans på baggrund af et notat sendt til Folketingets skatteudvalg.

"Kunne det være en mulighed at nedbringe programmets opgaveportefølje og kompleksitet ved at outsource låneadministrationen til finanssektoren, der har systemer og kvalifikationer til sådanne opgaver," spørger rådet og understreger, at det ikke er en anbefaling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs