FinansWatch

Deutsche Bank får kurslussing efter større end ventet tab

Investorerne har onsdag sendt Deutsche Bank-aktien ned med 6,4 pct.

Deutsche Bank. Foto: Martin Lehmann

Deutsche Bank-aktien får onsdag stryg på børsen i Frankfurt, hvor investorerne sender aktien ned med 6,4 pct. til 6,76 euro efter en svagere end ventet indtjeningsudvikling i tredje kvartal, hvor indtægterne også skuffer som følge af en reducerede indtægter i detailbanken.

Deutsche Banks indtægter er i tredje kvartal landet på 5,26 mia. euro, hvilket er svagere end analytikernes forventning på 5,58 mia. euro. På bundlinjen kunne banken rapportere et underskud på 942 mio. euro mod et overskud på 130 mio. euro i samme kvartal sidste år. Det er under analytikernes forventning på et tab på 714 mio. euro.

Finanshusets investeringsaktiviteter omsatte i kvartalet for 1,65 mia. euro, hvilket var et fald på 5,3 pct. fra det sammenlignelige kvartal sidste år. Divisionen for private banking omsatte i de tre måneder for 2,05 mia. euro, hvilket var en tilbagegang på 2,7 pct. fra samme periode sidste år.

Finanshuset JPMorgan venter, at indtægtsskuffelsen vil føre til betydelige reduktioner i EPS-estimaterne. Yderligere fremhæver finanshuset, at investeringsbanken, erhvervsbanken og kapitalforvaltning "outperformede", mens detailbanken skuffede.

Deutsche Bank ramt på omsætning og indtjening

Tysk statsadvokat undersøger mistænkelige transaktioner i Danske Bank

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere