FinansWatch

Sparekassedirektør frygter it-udgifter mere end minusrenter

Udgifterne til it er blevet fordoblet i løbet af de seneste fem år. Inden for de kommende par år vil der ske endnu en fordobling, vurderer direktør i Klim Sparekasse, Henrik Agesen, der frygter it-udgifter mere end negative renter i Nationalbanken.

Foto: PR

Galoperende omkostninger er et langt større problem for den lille sparekasse, Klim Sparekasse, end negative renter i Nationalbanken. Det fortæller direktør Henrik Agesen i et interview med Finanswatch, efter at sparekassen har offentliggjort tal for årets første halve år.

"Vores it-omkostninger er fordoblet i løbet af de seneste fem år. Som det ser ud nu, bliver de fordoblet en gang til i løbet af de næste 4-5 år. Det bliver en udfordring på den lange bane, og det kan ikke blive ved," siger Henrik Agesen, der drømmer om færre datacentraler i fremtiden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs