FinansWatch

Fynske Bank opjusterer efter nyt regnskab

Den store regionale bank opjusterer i forbindelse med aflæggelsen af halvårsregnskabet.

Foto: PR/Fynske Bank

Der er fremgang at spore i Fynske Bank, viser netop aflagt halvårsregnskab, hvor banken også melder ud om en opjustering til resultatet før skat med 10 mio. kr. til nu at vente at lande i intervallet 75-85 mio. kr.

"Vi kan se tilbage på et tilfredsstillende halvår for Fynske Bank, hvor vi endnu engang kan opjustere forventningerne til årets resultat. Første gang skyldtes det salget af aktier, men denne opjustering skyldes et højt aktivitetsniveau. Det kan vi med rette være stolte af i Fynske Bank," siger adm. direktør i Fynske Bank, Petter Blondeau, i en fondsbørsmeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs