FinansWatch

Nedskrivningerne er "sgu ikke i orden" i sparekasse som ser kunderne vælte ind

Der er generelt kommet styr på nogle af de ømme punkter i Den Jyske Sparekasse, som tidligere har måttet slås med tab på landbrug og ejendomme. Direktøren glæder sig blandt andet over en store tilgang af privatkunder.

Claus E. Petersen, adm. direktør i Den Jyske Sparekasse, gør klar til at trykke på den famøse knap, som bringer nye virksomheder på børsen. | Foto: Casper Dalhoff / Ritzau Scanpix

Den dårlige nyhed er åbenlys, hvis man hurtigt skimmer halvårsregnskabet for Den Jyske Sparekasse. Nedskrivninger er for høje. Uacceptabelt høje, skriver sparekassen selv.

Ifølge Claus E. Petersen, direktør i den børsnoterede sparekasse, er niveauet "sgu ikke i orden," og det skal se bedre ud i fremtiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs