FinansWatch

Flere vil læse finansuddannelser i København

Erhvervsakademiet Cphbusiness i København har i år fået 1.972 ansøgninger til uddannelsen til finansøkonom og finansbachelor. Det er 282 flere end sidste år.

På Cphbusiness City ved Landemærket i København kan man udanne sig til finansøkonom og finansbachelor. | Foto: Cphbusiness/PR

Cphbusiness har i år modtaget 1.210 ansøgninger til erhvervsakademiuddannelsen finansøkonom og 762 ansøgere til professionsbacheloruddannelsen finansbachelor, og det er 17 pct. flere end i 2018. Det skriver Finansforbundets magasin Finans.

"Det er dejligt, at det ikke smitter negativt af på antallet af ansøgere, at den danske befolkning ikke har den samme tillid til den finansielle sektor som før. Vores kommende studerende ser heldigvis stadig finanssektoren som et attraktivt sted at arbejde. Mange af vores dimittender får job i rådgivningsfunktioner, og det er lige præcis der, at tilliden skal genopbygges, og det tror jeg, at de studerende har mod på," siger områdechef Bo Steen Larsen, der har ansvaret for de to videregående finansuddannelser på erhvervsakademiet Cphbusiness.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs