FinansWatch

Deutsche Banks restruktureringsplan kan koste overskuddet i år

Bankens spareplaner risikerer at medføre et underskud i 2019.

Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters / Ritzau Scanpix

Deutsche Banks planer om at beskære kraftigt i sin investeringsafdeling kan resultere i, at banken præsentere et underskud i 2019. Det skriver Financial Times med henvisning til kilder med kendskab til sagen ifølge Bloomberg News.

Omkostningerne til planen kan løbe op på 3-5 mia. euro. Samtidig vil den administrerende direktør Christian Sewing spare 4 mia. euro på de årlige omkostninger frem til 2022, siger en af kilderne til Financial Times.

Andre anonyme kilder berettede tidligere på ugen til Bloomberg News, at direktøren planlægger at fjerne 20.000 stillinger i et forsøg på at transformere banken.

Da han overtog stillingen som administrerende direktør for lidt over et år siden, annoncerede Christian Sewing også en større spareplan, som viste sig ikke at få banken tilbage til tidligere tiders profitabilitet, fortalte kilderne Bloomberg News.

Aktien bevæger sig kun begrænset på historien og falder 0,3 pct. onsdag eftermiddag.

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs