FinansWatch

Ny erhvervsminister er klar til at skrue bissen på over for bankerne

Mens Socialdemokratiets Simon Kollerup gerne vil være en minister, der er god for erhvervslivet, så kommer han også med formanende ord om bankernes måde at agere på.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Bankerne er en af de sektorer, som Socialdemokratiets Simon Kollerup skubber til i nogle af sine første udtalelser som erhvervsminister. For mens han gerne vil være erhvervslivets ven, så er det også finanssektoren, som kommer til at fylde meget for ham i den nye post, ligesom den har fyldt meget hos Rasmus Jarlov før ham på grund af de omfattende hvidvasksager, som stadig verserer.

Over for Finans opfordrer den nye erhvervsminister bankerne til at opretholde de pligter og det ansvar, der følger med, når man er så stor en del af erhvervslivet, som finanssektoren er.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs