FinansWatch

Ansatte i finanssektoren scorer de højeste bonusser

Finansbranchen trumfer øvrige brancher, når det gælder størrelsen af udbetalte bonusser, viser ny lønstatistik fra Djøf.

Foto: Colourbox

Selvom om sagen med milliardbonusser i betalingsvirksomheden Nets i disse dage fylder meget i medierne, er mange banker og finansielle selskaber begyndt at se bort fra incitamentsordninger, ligesom variabel aflønning overordnet set er gået tilbage i sektoren de senere par år. Men både chefer og menige ansatte i bank- og finansbranchen scorer højere bonusser end øvrige brancher som it-, medicinal- og energibranchen, viser et udtræk fra Djøfs lønstatistik for 2018. Det skriver Djøfbladet.

Ifølge Djøfs lønstatistik for 2018 modtager chefer inden for bank og finans, der er Djøf-medlem, i gennemsnit 122.312 kr. i bonus om året, mens niveauet for ikke-chefer ligger på 94.274 kr. årligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fusionsdebutant vil søge råd og hjælp hos venner

En opringning fra den kommede partner satte Middelfart Sparekasses topchef, Martin Baltser, på sporet af en fusion med Folkesparekassen. Det vil dog være den første af slagsen i Middelfart, og sparekassedirektøren håber derfor på råd og vejledning fra i den henseende mere erfarne venner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs