FinansWatch

Regelbyrder øger omsætningen i datacentral

Bankdatacentralen BEC øgede igen-igen omsætningen som følge af al den it, man skal udvikle til sine medlemsbanker for, at de kan leve op til den finansielle regulering. "Hastigheden på ny regulering er virkelig blevet voldsom," siger direktør. Samtidig er Nykredit nu forbundet til datacentralens systemer.

Foto: PR

Det kræver stigende investeringer fra bankerne at leve op til nutidens finansielle regulering, og det ser man også hos bankernes datacentraler, hvor der investeres flere penge i såkaldte compliance-løsninger.

En af bankernes datacentraler – BEC – er ingen undtagelse. I regnskabet for 2018, som blev offentliggjort torsdag eftermiddag, er omsætningen steget til 1,7 mia. kr. mod 1,6 mia. kr. året før, svarende til en stigning på 7,5 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs