FinansWatch

Finansansatte følger oftere i forældrenes fodspor

To ud af fem ansatte i den britiske finanssektor har også forældre, som arbejder eller har arbejdet i sektoren. Det er mere end tre gange gennemsnittet for andre typer af jobs. Finansansatte lægger også mere vægt på løn end ansatte i andre sektorer.

Hele 41 pct. af de britiske finansansatte har også forældre, der arbejder i samme sektor, mens det på hele arbejdsmarkedet kun er 12 pct. af briterne, der vælger at arbejde i samme sektor som deres forældre. Det skriver britiske The Guardian.

Og tendensen ser ud til at forsætte. For blandt de yngste er tendensen endnu mere udtalt. Således har 55 pct. af de finansansatte mellem 16 og 24 år forældre, der også arbejder sektoren, viser en undersøgelse foretaget blandt 500 finansansatte i Storbritannien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs