FinansWatch

Danske Banks hvidvasksag har været altoverskyggende for minister

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) har brugt mere tid på Danske Banks sag end noget andet, men den har været nødvendig for oprydning i sektorens kultur, mener han.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Hvidvasksagen i Danske Bank har optaget cirka halvdelen af arbejdstiden for erhvervsminister Rasmus Jarlov (K). Men selvom den og flere andre skandalesager har haft store konsekvenser for sektoren og samfundet, har det været nødvendigt dem frem for at ændre på kulturen i branchen, siger han til Berlingske.

"Det er nødvendigt, at finanssektoren går igennem den her proces, og det er nødvendigt, at der kommer en ny kultur. Det vil styrke finanssektoren på sigt. Det er klart, at det er en hård fase lige nu at skulle igennem. Det kan man også mærke ude i bankerne. Det går ud over mange bankfolks selvopfattelse," siger han til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs