FinansWatch

Finansrådgiver om bankudfordrer: Nyt men ikke en fornyelse

Den økonomiske rådgiver Kim Valentin fra Finanshuset i Fredensborg er ikke ved at falde på halen over fintechselskabet Lunar Way, som "jo stadig blot er en salgskanal for banker", skriver Finans.

Foto: PR

De har slået sig op på at udfordre den etablerede banksektor, og i denne uge blev konkurrencen yderligere skærpet, da Lunar Way meddelte, at indlånsrenten blev hævet fra to til fire pct.

I et interview med Finans fortæller direktør for banking, Peter Smith, at man vil have så mange som muligt til at prøve fintechselskabets app, og at selskabet er i gang med at gentænke hele bankoplevelsen.

Det sidste har Kim Valentin, økonomisk rådgiver i Finanshuset i Fredensborg, dog svært ved at se, siger han til Finans, og peger på at Lunar Way ikke har sin egen banklicens og derfor opererer ovenpå den etablerede branche.

"Det er nyt, men det er ikke en fornyelse, for Lunar Way er jo stadig blot en salgskanal for banker," siger Kim Valentin.

Rådgiveren vurderer, at Lunar Way appellerer til unge forbrugere, der så senere vil søge videre til fintechselskabets partnere blandt andet Nykredit.

Bankudfordrer overtager førsteplads: Lancerer markedets højeste indlånsrente

Lunar Way henter tre nye chefer fra Danske Bank og Nordea 

Bankudfordrer henter problemfrit profiler fra traditionelle finansvirksomheder 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs