FinansWatch

Forbund roser ordninger med frivilligt arbejde

Medarbejdere i flere danske banker kan udføre frivilligt arbejde i den almindelige arbejdstid, og det er positivt, mener næstformand i Finansforbundet. Han efterspørger dog også en udvidet model.

Det er positivt, at danske banker giver ansatte mulighed for at udføre frivilligt arbejde, fortæller Michael Budolfsen, næstformand i Finansforbundet til forbundets eget nyhedsbrev, Nyhedsbrevet Finans.

Som FinansWatch skrev mandag, er der dog et krav fra nogle banker om, at det frivillige arbejde skal have noget at gøre med den umiddelbare arbejdsopgave for medarbejderne – eksempelvis gældsrådgivning. Her kunne Budolfsen godt tænke sig, at man kigger lidt videre end finansopgaver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs