FinansWatch

J.P. Morgan tjente mere end ventet i årets første kvartal

J.P. Morgan kunne for første kvartal fremvise en indtjening på 2,65 dollar per aktie, hvilket var over analytikernes forventninger.

Foto: /ritzau/AP/Seth Wenig

Den amerikanske finanskoncern JPMorgan kom ud af årets første kvartal med både en omsætning og en indtjening, der var højere end ventet.

I de tre første måneder af 2019 lød den ordinære omsætning på 29,85 mia. dollar, og det var højere end omsætningen på 28,36 mia. dollar, som analytikerne havde sat næsten op efter. Det skriver Bloomberg News.

Handlen med rentepapirer, valuta m.m. (FICC) resulterede i en omsætning på 3,73 mia. dollar. For denne del af forretningen havde analytikerne ventet en omsætning på 3,67 mia. dollar.

Omsætningen i forretningsområdet, der går under navnet Investment Banking, ramte desuden 1,75 mia. dollar i første kvartal, mens omsætningen fra salg og handel med aktier lød på 1,74 mia. dollar i perioden.

Til sammenligning ventede analytikerne her en omsætning på henholdsvis 1,63 mia. dollar og 1,73 mia. dollar, viser estimater fra Bloomberg News.

Samtidig kan JPMorgan fremvise en ordinær indtjening per aktie på 2,60 dollar i første kvartal, og på den post overgår selskabet altså også analytikernes forventninger om en indtjening på 2,35 dollar per aktie.

I det amerikanske formarked stiger JPMorgan-aktien 2,4 pct. fredag.

Kritiker af bitcoin udsteder egen kryptovaluta 

Pensionskasser holder 18 banker på observationsliste 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs