FinansWatch

Direktør for konsulenthus: "Man skal ikke underkende behovet for en filial i nærheden"

Når mange af de store banker er holdt op med at lukke flere filialer, er det ifølge direktør for konsulenthuset Voxmeter en god idé. For mange filiallukninger koster nemlig på kundetilfredsheden, siger han. Det skriver nyhedsmediet Finans.

Nyhedsmediet Finans kunne i dag, tirsdag, fortælle, at Danske Bank sætter en prop i filiallukningerne og endda vil genåbne lukkede filialer som mødecentre, som FinansWatch refererede. 

I en opfølgende artikel forklarer Christian Stjer, der er direktør for konsulenthuset Voxmeter, til Finans, at det er en god idé. For det koster på bankernes kundetilfredshed, hvis de drejer nøglen på for mange filialer, siger han til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs