FinansWatch

Mistede stemmeretter afgjorde udfald på Totalbankens generalforsamling

Trods mistede stemmerretter til aktionærer med mere end en tredjedel af stemmerne forløb onsdagens generalforsamling i fynske Totalbanken ikke uden overraskelser.

Storaktionærerne Heine Delbing og Jesper Bak, der begge har fået frataget deres stemmeret fik sig en snak på Totalbankens generalforsamling. | Foto: Ritzau Scanpix/Carsten Bundgaard

Fremmødet var ekstra stort ved dette års generalforsamling i fynske Totalbanken onsdag aften. Forud havde været nogle ugers drama, der tirsdag fik taget en del af brodden, idet Finanstilsynet fratog to af bankens storaktionærer deres stemmeret.

De mange tilmeldinger betød, at banken havde valgt at flytte generalforsamlingen fra egne lokaler til den lokale sportshal. I alt 170 aktionærer havde meldt deres deltagelse inden fristen udløb i fredags. Det kunne tyde på opbakning til den siddende bestyrelse med den afgående formand og storaktionær, Poul Fischer, der har siddet på posten siden 1992, men nu falder for bankens aldersgrænse på 70 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs