FinansWatch

Finansmand protesterer over fratagelse af stemmeret i lokalbank

Finanstilsynet har lagt op til at fratage Jesper Bak og storaktionær Heine Delbing stemmeretten i Totalbanken. Det mener Bak dog er uretfærdigt.   

Finansmanden Jesper Bak, der har købt op i Totalbanken og ejer små 10 pct., klager nu over et udkast til en afgørelse fra Finanstilsynet, som vil fratage ham stemmeretten i banken. Det skriver Berlingske.

Forleden skrev avisen, at tilsynet vil fratage 37 pct. af aktionærerne stemmeretten, herunder den københavnske finansmand Jesper Bak og den fynske ejendomsinvestor Heine Delbing. Sidstnævnte har stillet forslag op til generalforsamlingen, der vil rense ud i og halvere antallet af medlemmer i repræsentantskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs