FinansWatch

Storaktionær i Totalbanken klar til at lade aktierne gå "hvis det driller mig ret meget mere"

Totalbankens storaktionær Heine Delbing, der i sidste uge kom i Finanstilsynets søgelys, fortæller i et længere portræt i Fyens Stifttidende, at han er klar til at sælge sine aktier, hvis ejerskabet bliver ved med at drille.

Heine Delbing forud for en ekstraordinær generalforsamling i august 2018, hvor han og en anden aktionær ønskede at få opbakning til at lade bestyrelsen undersøge mulighederne for salg eller fusion af den fynske lokalbank. | Foto: Anne Louise Houmann

Forsiden på søndagsudgaven af Fyens Stiftidende var i går et portræt af storaktionær i Totalbanken Heine Delbing, der ejer 19 pct. af aktierne. Artiklen kommer blandt andet ind på Heine Delbings fortid som ejendomsinvestor, hvor han gennem 15-20 år fik opbygget en milliardformue, som han mistede i årene efter finanskrisen – ifølge ham selv, fordi han var kunde i Roskilde Bank.

Nogle penge havde han fået lagt til side, blandt andet en pensionsformue på 30 mio. kr., som blandt andet blev investeret i mindre pengeinstitutter, hvor ejerandelen på de 19 pct. i Totalbanken er den største.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs