FinansWatch

Flere danske banker flirter med Apple Pay

Ifølge FinansWatchs oplysninger arbejder en række danske banker på at gøre det muligt for kunderne at betale med Apple Pay.

Foto: /ritzau/AP/Charles Sykes

En række banker er i øjeblikket ved at gøre klar til at kunne tilbyde kunderne Apple Pay inden for de kommende måneder. Det erfarer FinansWatch fra flere kilder tæt på sagen.

Indtil videre er det kun Jyske Bank og Nordea af de større banker, der har valgt at åbne op for, at kunderne kan betale med Apple Pay, men ifølge FinansWatchs oplysninger arbejder mange andre banker på at kunne stille betalingsløsningen til rådighed for kunderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs