FinansWatch

Medie: Myndigheder vil ikke oplyse om datalæk fra Nordea er en ny sag

Flere medier skriver i dag om Nordeas hvidvask-sag, der har sit omdrejningspunkt i en filial på Vesterbro i København. Der hersker tilsyneladende tvivl om, hvorvidt et stort datalæk allerede er kendt for myndighederne i en verserende sag om Nordea.

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Nordea har i to et halvt år været efterforsket for brud på hvidvaskloven, men hverken Finanstilsynet, Bagmandspolitiet eller erhvervsministeren ønsker at oplyse, om datalæk af mistænkelige transaktioner for to mia. kr. er »ny information«, eller om myndighederne kendte til oplysningerne. Det skriver Berlingske Business.

Tidligere på ugen afdækkede Berlingske Business sammen med et finsk medie nye oplysninger om, hvad det er for nogle mulige svigt, der kan være sket i Nordea i årene 2004-2014.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs