FinansWatch

FA afviser kritik: Banker lider ikke af gammeldags mentalitet

Næstformand i Finansforbundet har ikke styr på statistikkerne, når han anfører, at bankerne ikke vil fastholde de mest erfarne medarbejdere, mener Mariane Dissing fa Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) | Foto: Finansforeningens Arbejdsgiverforening/PR

Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), er slet ikke enig i den kritik, som Steen Lund Olsen, næstformand i Finansforbundet, i lørdagens udgave af Ekstra Bladet har rejst af bankerne.

Her anfører han, at bankerne er præget af "en gammeldags mentalitet", da de hellere vil give de erfarne medarbejdere en fratrædelsesaftale frem for eksempelvis at lade dem arbejde på nedsat tid.

"Men måske burde Steen Lund Olsen have ulejliget sig med at tjekke statistikkerne, inden han udtalte sig i Ekstra Bladets spalter," skriver Mariane Dissing i en klumme på FinansWatch.

Her henviser hun blandt andet til, at andelen af medarbejdere på over 60 år er steget fra 6,9 pct. i 2008 til 9,1 pct. i 2016.

Læs hele Mariane Dissings klumme her:

Bankerne lider ikke af gammeldags mentalitet 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs