FinansWatch

Trods faldende overskud: Topchef kalder 2018 for en "5-0-sejr" for Nordfyns Bank

Selvom det forgangne år bød på ekstraordinære udgifter og store enkeltstående nedskrivninger, går det ganske godt i Nordfyns Bank, der er på vej til at gennemføre en større flytteøvelse, fortæller adm. direktør Holger Bruun.

Holger Bruun, adm. direktør i Nordfyns Bank | Foto: Fynsk Bank

Der kom færre penge på bundlinjen i Nordfyns Bank i 2018 sammenlignet med året før. Det er blandt andet, fordi nedskrivninger og it-omkostninger til datacentral trækker fra. Men det betyder ikke, at det ikke går godt, fortæller bankens adm. direktør Holger Bruun. 

"Vi er fint tilfredse med 2018, men det er klart, at tallene ser lidt negative ud, når vi sammenligner med rekordåret 2017. For eksempel forrenter vi egenkapitalen med 10,2 pct., og det er som at vinde en fodboldkamp 5-0, hvor vi i 2017 vandt 7-0," siger Holger Bruun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs