FinansWatch

Nationalbankens hovedsæde skal renoveres: Ansatte mangler et sted at flytte hen

Nationalbankens hovedsæde står foran en større renovering, der kommer til at tage lang tid. Banken ved endnu ikke, hvor de ansatte skal placeres, mens arbejdet står på. 

Nationalbankens hovedsæde skal om cirka et år renoveres og det over en længere periode. Men banken har endnu ikke fundet et sted at placere de 400 ansatte i mellemtiden. Det skriver Børsen Pro.

I et interview fortæller Lone Mortensen, driftsdirektør i Nationalbanken, man forventer, at renoveringen vil tage ca. 48 måneder.

"Vi ved endnu ikke, hvor vi skal være, ud over at det skal være i København. Men vi er i gang med at undersøge, hvilke pladsbehov vi har. Og så har vi også nogle helt særlige sikkerhedskrav, som også skal opfyldes. Men vi er helt klar over, at vi ikke får en bygning som denne, så vi bliver nødt til at gå på kompromis," siger Lone Mortensen.

Økonom ser ikke flere støtteopkøb fra Nationalbanken for nuværende 

Den danske valutareserve falder 3,5 mia. kr. til 455,5 mia. kr. 

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs