FinansWatch

Tysk bank vælger delstaters redningsplan frem for investorers

Den tyske bank NordLB siger nej til bud fra to investorer på minoritetsandel for i stedet at rekapitalisere banken med penge fra delstater og regionale banker. Samtidig sælger banken portefølje med dårlige shippinglån fra.

Foto: PR/NordLB

Ejerne af den tyske bank NordLB har stået over for et valg i bestræbelserne på at rette op på bankens økonomi, der har brug for 3,5 mia. euro til at dække nedskrivninger på dårlige lån til shippingindustrien

På bordet har de haft et bud fra to investorer på en minoritetsandel af banken, som tidligere er blevet udpeget som amerikanske Cerberus Capital Management og Centerbridge Partners.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs