FinansWatch

Sådan henter bankapp penge til indlånsrente

Når Lunar Way kan tilbyde kunder en rente - i form af sit nye tiltag "Payback" - på 2 pct., er det, fordi finansvirksomheden ikke er en traditionel bank, skriver Berlingske.

Ken Villum Klausen | Foto: PR

Lunar Way, der tilbyder en digital bankapp baseret på Nykredits banklicens, er gået i markedet med et nyt tiltag kaldet "Payback," der svarer til en indlånsrente på 2 pct. af op til 50.000 kr. Lunar Way kalder dog ikke selv det nye tiltag en "indlånsrente," men benytter sig istedet kun af udtrykket "Payback."

Det er der ikke mange andre banker, der kan prale af, og netop det forhold, at Lunar Way ikke er en normal bank med mange filialer, er årsagen til, at man tilbyde sine kunder renter, siger Lunar Ways stifter og direktør, Ken Villum Klausen, til Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs