FinansWatch

Klumme: Finansbosser svarer igen – "finansansatte er ikke uærlige"

I et fælles indlæg på FinansWatch svarer formanden for Finansforbundet og den adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening igen efter historie om, at "uærlige studerende" vil arbejde i finanssektoren.

Kent Petersen, formand for Finansforbundet, og Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening | Foto: PR

Mandag skrev avisen Information en historie om, at "uærlige studerende" vil arbejde i finanssektoren. Det skete på baggrund af et nyt studie fra Københavns Universitet.

Det er faldet Kent Petersen, formand for Finansforbundet, og Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, for brystet.

I et fælles indlæg på FinansWatch skriver de sammen, at de ikke har grund til at sætte spørgsmålstegn ved forskernes studie, men understreger:

"Til gengæld vil vi advare kraftigt imod at strække konklusionerne til noget, de ikke kan holde til, selvom det sikkert kan være fristende for nogle," skriver de.

Læs hele klummen nedenfor og læs om studiet i historien nederst.

Finansansatte er ikke uærlige

Nyt studie: Uærlige studerende vil arbejde i finanssektoren 

Mere fra FinansWatch

Analyse: Var bankerne grådige eller var de negative renter direkte ulovlige?

Erhvervsminister Simon Kollerup kaldte bankerne for grådige. Men lod dog forstå, at de negative renter ikke var ulovlige. Nu varsler ministerens egen vagthund, Forbrugerombudsmanden, en retssag mod Jyske Bank. Med så megen forvirring er der behov for en juridisk dom om retstilstanden, skriver FinansWatch’ analytiker Jens Chr. Hansen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs