FinansWatch

Efter dom: Oprydder ser fortrøstningsfuldt på nye sager mod krakledelser

Henrik Bjerre-Nielsen, der er adm. direktør for Finansiel Stabilitet, er tilfreds med den netop afsagte dom i Højesteret, hvor den tidligere ledelse i krakket rigmandsbank blev dømt til at betale erstatning.

Henrik Bjerre-Nielsen | Foto: Liselotte Sabroe

Tirsdag middag blev tre tidligere medlemmer af ledelsen i den nu krakkede rigmandsbank Capinordic dømt til at betale 89 mio. kr. i erstatning til Finansiel Stabilitet og dermed den danske stat. Der var tale om to bestyrelsesmedlemmer og den daværende direktør.

Selvom Henrik Bjerre-Nielsen, adm. direktør for Finansiel Stabilitet, i Østre Landsret havde anlagt et krav om erstatning på 400 mio. kr. mod den tidligere ledelse, som siden blev sænket til 185 mio. kr., er han tilfreds med resultatet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs