FinansWatch

Klumme: Dyrt at udelukke udenlandske talenter

Det nytter ikke at bevare hindringer for danske virksomheders adgang til kvalificeret udenlandsk arbejdskraft, skriver adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening i ny klumme på FinansWatch.

Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening | Foto: Finansforeningens Arbejdsgiverforening/PR

Regeringen får næppe opbakning til forslag om ændring af udlændingeloven vedrørende kvalificeret udenlandsk arbejdskraft.

Men det er ærgerligt, hvis der ikke sker noget på området – for udfordringerne er der. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, i ny klumme på FinansWatch:

"Det er en uholdbar situation, fordi kampen om fremtidens vækst i høj grad handler om adgangen til dygtige hoveder. Også de udenlandske," skriver hun.

Læs hele klummen nedenfor:

Dyrt at udelukke udenlandske talenter  

 

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs