Saxo Bank går efter private investorer med købet af Binckbank

Med købet af hollandske Binckbank øger Saxo Bank sin satsning på mere almindelige investorer. Det skriver Berlingske Business.
Foto: PR
Foto: PR

Saxo Bank vil med købet af hollandske Binckbank øge sin satsning inden for det private investorsegment. Det skriver Berlingske Business.

"BinckBank har 630.000 kunder med omkring 200 mia. kr. i indskud. Banken har et stærkt team med ekspertise inden for investorsegmentet, og så har selskabet et stærkt brand i især Holland og Belgien," siger Kim Fournais, medstifter, medejer og adm. direktør i Saxo Bank, til Berlingske Business.

Traditionelt har Saxo Bank haft et stærkt brand over for de mere professionelle investorer, som blandt andre daytradere, men nu satser man på at blive større inden for det almindelige investorsegment.

Som et led i denne plan har Saxo Bank for nylig lanceret Saxoinvestor, der henvender sig til opsparingsglade danskere og skal gøre det nemmere og billigere at investere i udenlandske aktier, obligationer, indeksfonde og investeringsforeninger. Planen er også at brede dette forretningsområde ud over landegrænser.

Analytikere om Saxos købstilbud: Bedst for Binckbank 

Saxo-stifter er sulten på flere opkøb 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også