FinansWatch

Koncerner bag forbrugslån høvler penge ind

Udbydere af dyre forbrugslån hiver store beløb og høj forretning hjem, viser ny opgørelse. Kviklånsdirektør forsvarer forretningen, for kunder mangler måske penge til at dække manglende løn eller en rejse, lyder det. Det skriver Insidebusiness.

Foto: Colourbox

Der er gode penge at tjene for selskaber, der giver lån til pengeknappe danske forbrugere. Det skriver Insidebusiness, der har foretaget en opgørelse over de danske forbrugslånskoncerners indtjening.

Flest penge ryger der i kassen hos Grupo Santander - ejer af Santander Consumer Bank - der dog også har almindelige lån. Af et udlån på 4,4 mia. kr. ved udgangen af 2017, blev der tjent 668 mio. kr. Andenpladsen indtager 3C Retail, ejer af L'Easy-stifteren Niels Thorborg. Hans koncern havde i samme periode et udlån på 5,4 mia. kr. med et resultat på 395 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs