FinansWatch

Nordea foretager organisationsændringer: Julie Galbo i spidsen for ny enhed

Den nordiske storbank Nordea melder nu ud, at man ønsker at styrke sin risiko- og compliance-funktion. Det sker ved at samle ressourcerne på området og oprette to nye enheder. Nordeas nu forhenværende risikochef Julie Galbo skal stå i spidsen for den ene enhed.

Julie Galbo | Foto: PR

Nordea øger fokus på sine risiko- og compliance-funktioner ved at samle sine ressourcer på området i to nye enheder med virkning fra det nye år. Det skriver banken i en fondsbørsmeddelelse.

"I de seneste par år har Nordea styrket sine risiko- og compliance-enheder betydeligt ved at tilføre ressourcer og forbedre processer for at leve op til både lovkrav og Nordeas politikker og værdier. Nu tager Nordea de næste skridt og indfører en endnu mere ensartet tilgang til at kontrollere og styre risici på tværs af forretningsområder og koncernfunktioner," skriver banken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs