FinansWatch

Britisk hvidvaskekspert: Sådan styrkes Finanstilsynet

Børsen har talt med en tidligere ansat i det britiske finanstilsyn om, hvordan det danske finanstilsyn kan styrke sit tilsyn.

Foto: Lars Krabbe

Graham Barrow, der tidligere har arbejdet for de britiske tilsynsmyndigheder, har flere gode råd til den danske erhvervsminister, når det handler om, hvordan det danske finanstilsyn skal styrkes oven på Danske Banks hvidvasksag. Ministeren har bedt Finanstilsynet om en redegørelse. Det skriver Børsen.

Graham Barrow var med til at forme det britiske finanstilsyns, FCA, program, Systematic AML Programme (SAMLP), der overvåger de 14 vigtigste banker i Storbritannien. Han peger på vigtigheden af, at tilsynets folk har specialviden inden for de områder, de dækker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs