FinansWatch

Ransagningerne fortsætter hos Deutsche Bank

Ransagningerne af storbanken som følge af afsløringer i Panama Papers fortsætter.

Foto: /ritzau/AP/Michael Probst

Fredag står atter i ransagningernes tegn hos Deutsche Bank efter den storstilede aktion torsdag, hvor 170 fra anklagemyndigheden, fra politiet og andre myndigheder undersøgte bankens hovedkvarter i Frankfurt samt andre afdelinger i en sag vedrørende hvidvask. Det skriver det tyske nyhedsbureau dpa.

Mistanken om hvidvask i Deutsche Bank stammer ifølge anklagerne fra det store læk af papirer fra et advokatkontor i Panama - de såkaldte Panama Papers - idet de har indeholdt beviser, der kan tyde på, at Deutsche Bank har hjulpet kunder med at oprette udenlandske selskaber i skattely.

Penge, som er opnået ulovligt, kan efterfølgende været blevet flyttet til konti i Deutsche Bank, der fejlede i forhold til at rapportere mistanke om, at kontiene kunne være blevet brugt til at vaske penge rene, lyder det fra anklagerne ifølge Bloomberg News.

På børsen i Frankfurt ligger Deutsche Bank-aktien an til et fald på 2,1 pct. fredag middag til 8,12 euro efter et fald på 3,4 pct. torsdag.

 

/ritzau/FINANS

Deutsche Bank faldt efter ransagning af hovedkvarter 

Deutsche Bank undersøges for hvidvask - aktiekursen falder 

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs